NovinkyPCPS4Xbox One

Desperados 3 | Isabelle Moreau


Už jste se potkali s lovcem odměn Docem McCoyem, představil se vám i velkohubý lovec Hector a samozřejmě, že se nedá zapomenout na Johna Coopera, vrhače nožů a ikonu série Desperados! Taky nesmíme opomenout Kate O’Hara, ale to nejdůležitější je, že několik minut zpátky THQ Nordic a Mimimi Games odhalili nejnovějšího člena Desperados III gangu Isabelle Moreau!

Isabelle byla vychována ve svém rodném městě New Orleans, kde se naučila i tajným technikám Voodoo. Díky tomu je schopna vklouznout do mysli svých nepřátel a chvíli je ovládat. Další schopností je vytvoření temného pouta mezi dvěma nepřáteli, tak aby je potkal stejný osud – to znamená, že když jednomu podříznete hrdlo, ten druhý vykrvácí úplně stejně. Všechny tyhle schopnosti ale Isabelle něco stojí, oběť ve formě krve. Pokaždé když se Isabelle rozhodne použít jednu ze svých schopností musí obětovat část svého života.

Desperados III vás nechá pocítit sílu voodoo na PC, PS4 a Xbox One ještě v tomto roce!

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button