HryNovinkyPCPS4Xbox One

THQ Nordic na nákupech: Saints Row, Dead Island a Timesplitters

THQ Nordic je známé velmi častým nákupem herních studií, nedávno do svého portfolia například zahrnuli i české Warhorse Studios, autory Kingdom Come: Deliverance. Jak vyplývá ze zveřejněné finanční zprávy, firma v tomto trendu opakovaných akvizic zjevně hodlá pokračovat. A proč by také ne, zatím jim to vychází – například sériím Metro nebo Darksiders se pod jejich vedením daří velmi dobře. Nyní se ale pojďme podívat, co je nového!

Ze všeho nejdříve potěšíme fanoušky Saints Row. Poslední – v pořadí čtvrtý – díl vyšel v roce 2013 a to už je pěkně dlouhá doba. Naštěstí ale studio Volition, které mimo Saints Row má na svědomí tituly jako Red Faction či The Punisher, pilně pracuje na díle pátém právě teď. Bližší podrobnosti ale vzhledem k povaze zdroje pochopitelně nemáme.

V nadpisu vás možná zaujal Dead Island a pokud jste na slibované a v roce 2014 teasované pokračování zapomněli, ani se vám nedivíme. Faktem však zůstává, že na druhém díle se stále pracuje, i když ho dostalo na starosti jiné studio (opět).

Pokud si ale ještě z dob PlayStationu 2 pamatujete na Timesplitters, máme pro vás radostnou zprávu. THQ Nordic totiž naverbovali původního tvůrce, Steva Ellise, který rovnou dostal celý projekt na starost a můžeme se tak těšit na pokračování této akční série. Stejně tak, jako u obou předchozích titulů ale bohužel nemáme bližší informace. Kdo ví, možná se ale dočkáme odhalení příští rok na E3 či Gamescomu. Na konec si ale ještě pojďme připomenout trailer na Dead Island 2!

Redakce Gamesmag.cz

Články na kterých pracovalo více členů redakce, popřípadě členové redakce, kteří pro nás psali externě, náhodně, nechtějí být jmenováni, nebo pro náš magazín již nepíší: Deny Szoó, Adriana Malá, Martin Fojtek, Klára Kropáčková

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button