HryNovinkyPC

Epic Games Store hry zdarma pro další týden

Epic Games v rámci své akce “free game to play every week” oznámili další hry, které dostaneme ke stažení úplně zdarma. V minulosti už jsme se dočkali například For Honor, This War of Mine nebo i Torchlightu či Limba. List her zdarma ale nekončí a Epic ve své strategii nalákat na svou platformu co nejvíce hráčů, pokračuje nadále. Pojďme se tedy podívat, co nás čeká v týdnu od 15. do 22. srpna!

Prvním titulem je Hyper Light Drifter, hra z roku 2016 od studia Heart Machine a v hodnoceních dopadla skvěle – na Metacritic má skóre 84 bodů. Jedná se o akční RPG kde budete bojovat, řešit hádanky a objevovat svět. Vše doplňuje velmi příjemné grafické zpracování.

Další hrou je Mutant Year Zero a pokud nevíte o co jde, v tomto případě si zahrajete taktické RPG ve stylu XCOMu, plné objevování, plížení a zajímavého příběhu z postapokalyptického světa. Na Metacritic si také vysloužil slušné hodnocení a za zkoušku určitě stojí!

https://www.youtube.com/watch?v=SRhR6n76dBc

Redakce Gamesmag.cz

Články na kterých pracovalo více členů redakce, popřípadě členové redakce, kteří pro nás psali externě, náhodně, nechtějí být jmenováni, nebo pro náš magazín již nepíší: Deny Szoó, Adriana Malá, Martin Fojtek, Klára Kropáčková

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button