HryNovinkyPC

Známe datum vydání No Man’s Sky BEYOND

Hra No Man’s Sky od vydání ušla slušnou cestu. Nejdřív byla zavrhována pro nesplnění slibů ale také celkově pro velmi špatnou hratelnost. Vývojáři z Hello Games ale nehodili flintu do žita, pořádně zapracovali a vyslechli požadavky hráčů a dnes se na Steamu pyšní recenzemi s titulkem “mostly positive”. Nový velký update s podtitulem BEYOND prý přinese tři zásadní vylepšení.

Jedním z největších problémů hry byla absence multiplayeru, ten alespoň částečně vyřešili minulý rok po přidání coop módu pro až čtyři hráče. Tvůrci chtějí v tomto případě ale zajít ještě dál – můžeme se prý těšit na “zcela nový sociální i multiplayerový zážitek, který bude povzbuzovat hráče z celého vesmíru k tomu, aby se setkali a hráli spolu”. Co si pod tím máme představit ale zatím nevíme. S velkou pravděpodobností ale půjde o navýšení počtu hráčů v multiplayeru a také o dvě věci, které hráči rovněž žádají už dlouho – friend list a zasílání zpráv jednotlivým hráčům.

Druhou velkou novinkou je možnost hrát hru ve virtuální realitě pomocí VR headsetu, což už si měli možnost vyzkoušet členové zahraničních redakcí a první dojmy jsou jednoduše skvělé. Jejich reakce si můžete přečíst na oficiálních stránkách.

Třetí novinka je prozatím obestřena tajemstvím a více informací bychom se měli dozvědět v nejbližších dnech, jelikož rozšíření BEYOND vychází již 14. srpna. Zkrátit čekání si můžete trailerem na VR níže.

Redakce Gamesmag.cz

Články na kterých pracovalo více členů redakce, popřípadě členové redakce, kteří pro nás psali externě, náhodně, nechtějí být jmenováni, nebo pro náš magazín již nepíší: Deny Szoó, Adriana Malá, Martin Fojtek, Klára Kropáčková

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button