NovinkyPCPS4Xbox One

Meryl Streep v Cyberpunk 2077?!


Ano ta Meryl Streep, držitelka 21 nominací na Oscara, Sufražetka, Železná lady atd. atd. Že to je blbost? Inu možná je a možná ne.

Mateusz Tomaszkiewicz – quest director Cyberpunk 2077 se totiž během interview pro GAME nechal slyšet, že by to byla jasná volba. Padla totiž otázka, koho by si vybral, kdyby si mohl vybrat další hvězdu pro jejich hru. Jeho odpověď?

“Můj bože, to je těžké. Je tu tolik úžasných herců, které mám rád… Miluju Meryl Streep. Miluju Ďábel nosí Pradu a bylo by skvělé mít ji jako jednu z postav v naší hře.” – Mateusz Tomaszkiewicz

Na další otázku koho by měla v Night City hrát řekl:

“Určitě by hrála nějaké velké zvíře mezi korporátními postavami. To si dokážu představit.” – Mateusz Tomaszkiewicz

Musíme uznat, že tahle představa se nám rozhodně líbí, Streepová je skvělá herečka a nějaké to cameo ve hře jako Cyberpunk by jí rozhodně prospělo. Teď už ale zpátky k 100% potvrzeným zprávám.

Ve hře budou mít schopnosti vašich postav velký vliv na postup hrou – to je už něco samozřejmého, ale málokdo ví, že na to budou mít vliv i vaše “lifepaths” (cesty životem). To je prakticky origin vaší postavy a bude rozdělen na tři možnosti. Street Kid, Corpo a Nomád – každý z těchto originů tak ovlivní váš průchod hrou, kdy třeba Street kid zjednodušší jednání s gangy na ulicích, Corpo zase umožní pohled na politiku atd. Že to zní zajímavě? Tak to si ještě představte jak moc to ovlivní samotný příběh. Mateusz se totiž nechal slyšet, že dokud neprojedete hru s každou z těchto životních cest, nemáte šanci odhalit vše, co hra nabízí!

Na Cyberpunk 2077 se těšíme opravdu hodně a už jen tyto informace naznačují, že se bude rozhodně jednat o událost roku! A co vy? Na co se v Cyberpunku 2077 těšíte nejvíce?

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button