NovinkyPCPS4Xbox One

Big updates #2


Speciál zaměřený na velké a významné updaty různých her je tady s pořadovým číslem #2 a dnes se spolu podíváme na Neverwinter, Scum, DualUniverse, Hired Ops a Dead by Daylight.

#1 – Neverwinter | Uprising

MMORPG Neverwinter si získalo fanoušky po celém světě nejen díky tomu, že spadá do světa Dungeons & Dragons, ale hlavně i díky konstantním updatům a neustálým rozšířením hry. K těm se během posledních pár dní přidalo i rozšíření Uprising zaměřené na konflikt mezi illithid a gith.

#2 – SCUM | Archery update

Vývojáři z Devolver Digital se nepřestávají činit a po nedávném updatu, který přinesl stavbu bází a dámskou postavu jsme se dočkali i aktualizace zaměřené na lukostřelbu. Tu berou vývojáři stejně vážně jako vývoj ostatních střelných zbraní a tak nechybí více druhů luků, šípů, ale i modifikací.

#3 – DualUniverse | Alpha 2

DualUniverse u nás není tak úplně známou hrou, ale o to zajímavější se stává, když si člověk uvědomí, co vše v sobě skrývá. DualUniverse je totiž prakticky voxelovou verzí Star Citizenu se vším, co k tomu patří. V aktuálním updatu byla do hry přidána možnost stavby továren, směnného obchodu, stromu schopností postav, vizuálního projektoru staveb a dalších vychytávek.

#4 – Hired Ops | Brand new game

O velkém updatu Hired Opsjsme psali dříve v článku, který ho rozebírá více dopodrobna. Byla by ale škoda nezmínit ho i tady, jelikož se jedná o jeden z největších updatů, které kdy nějaká hra zažila.

#5 – Dead by Daylight | The New Nightmare

Dead by Daylight, hra která nás asi nikdy nepřestane bavit. Hra kterou vývojáři updatují prakticky nonstop a stále hledají co vylepšit. Tím posledním vylepšením je kompletní rework Freddyho Kruegera známého jako Noční můra z Elm Street!

Chybí vám tu nějaký update? Nezmínili jsme vaši oblíbenou hru? Neváhejte a vyjádřete se v komentářích!

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button