NovinkyPC

E3 2019 – The Division 2 vás vezme zpět do New Yorku + FREE víkend!


Ubisoft představil na své konferenci E3 docela dost novinek. Jednu z nich přišel osobně sdělit i Terry Spier, kreativní ředitel pro The Division 2 – do hry přibudou během roku 2020 hned tři velké updaty úplně zdarma. Že to zní skvěle? Tak to ještě nevíte vše.

První velký update se bude jmenovat Epizoda 1, D. C. Outskirts: Expeditions a přidá nejen hlavní mise, ale i úplně nový herní zážitek odehrávající se mimo hlavní město Washington D.C. Hlavní zóna tohoto nového rozšíření bude Národní Zoo a budete v ní lovit vůdce “Odvržených”. Finální část Epizody 1 vás pak provede skrz Kenly College a podle Spiera nás čekají úplně nové zážitky z hlediska průzkumu, vyšetřování, ale i logických postupů při odhalení zmizelého vojenského konvoje.

Epizoda 2, Pentagon: The Last Castle přijde chvíli na to a jak už asi tušíte, podíváme se v ní do Pentagonu. Tam se právě skupina vojáků z Black Tusk pokouší odkrýt jeho tajemství a je jen na vás je zastavit. Epizoda 2 také přidá druhý raid pro 8 hráčů.

Epizoda 3 pak byla jen lehce nastíněna a nevyjde dříve než na konci roku. Byl vydán krátký teaser ve kterém můžeme vidět několik agentů Divize na cestě zpět do Manhattanu. Jak moc si budou moct hráči prohlédnout Manhattan v jarním prostředí zatím nebylo odhaleno. Na našem nadšení to ovšem nic nemění! Teaser najdete samozřejmě hned pod článkem.

A největší bomba nakonec: The Division 2 si můžete od dnešního dne vyzkoušet úplně zdarma a to až do 16. Června! Takže pokud jste hru ještě nevyzkoušeli, teď máte skvělou příležitost! Hru stahujte zde!

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button